Guild Realm issues

Found a bug with the CensusPlus UI Mod? Post it here!
Post Reply
User avatar
bringoutyourdead
Forums Admin & general flunky
Posts: 1432
Joined: Fri Nov 07, 2008 1:11 pm
Location: Texas, USA

Guild Realm issues

Post by bringoutyourdead »

Beta testing in Europe has discovered a problem with Guild Realm handling.

I missed handling the EU- prefix so when using a guild selector all data disappears in game.

In tracking down the problem, I also discovered that Warcraftrealms.com isn't correctly using the new (and required) Guild Realm data field. This is causing false Guilds to be created in the Warcraftrealms.com database when characters from one realm join a guild of another connected member realm.

Blizzard was very inconsistent in how they handled Realm names in the EU region which causes the need for time consuming code to regularize the names back into formats that can be handled by the Lua scripting language.

I hope to have a fixed version for testing soon, until then please be patient.
What we are going to do for the WarcraftRealms.com problems... I don't know..

User avatar
bringoutyourdead
Forums Admin & general flunky
Posts: 1432
Joined: Fri Nov 07, 2008 1:11 pm
Location: Texas, USA

Post by bringoutyourdead »

And yet more guild problems....

6.1.0F didn't completely fix the problems

Selecting a realm allows the display of guilds.... but for some reason if in a Connected realm environment... I'm getting a leakage of realm names from other member realms... and they end up with Zero XP and Zero members... which blanks everything.. sigh

Post Reply