WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Unicode characters not displaying properly in gallery

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
NiennaMiriel
The Ice Princess


Joined: 01 Nov 2005
Posts: 428
Location: Wichita, KS
WR Updates: 1,006,517
NiennaMiriel WR Profile

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 9:26 am    Post subject: Unicode characters not displaying properly in gallery Reply with quote

I set the caption to http://www.warcraftrealms.com/user_image.php?id=37 to "C?leste's picture from Character Paperdoll", but as you can see, the ? is not coming through properly.

Smile
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Mon Feb 26, 2007 11:02 am    Post subject: Reply with quote

Fixed! Thanks for the report!
_________________
phpbb:phpinfo()
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group