WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Tried to send a private message ...

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Padanfain
Updater Extraordinaire


Joined: 18 Dec 2010
Posts: 141
Location: Shadar Logoth
WR Updates: 16,326,710
Padanfain WR Profile

PostPosted: Fri Jul 12, 2013 11:04 pm    Post subject: Tried to send a private message ... Reply with quote

... and got this:

Couldn't get mail server response codes

DEBUG MODE
Line : 116

File : smtp.php
Back to top
View user's profile Send private message
bringoutyourdead
Forums Admin & general flunky


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 617
Location: Silicon Valley
WR Updates: 7,118,468
bringoutyourdead WR Profile

PostPosted: Sat Jul 13, 2013 10:23 am    Post subject: Reply with quote

interesting I got your PM posted 8:58 pm
followed by 4 more from superxdude
when I tried to reply to his I got the same response code

I'm going to wait and see if in spite of that code superxdude got my reply to him.
Maybe this time I'll only get 1 copy/send attempt instead of 4.
Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
superxdude



Joined: 18 Nov 2008
Posts: 55
Location: Korea
WR Updates: 546,479
superxdude WR Profile

PostPosted: Sun Jul 14, 2013 8:36 pm    Post subject: Reply with quote

funny, i kept trying to send that.

My apologies for the SPAM...I didn't think it was going through.

I did get your message....reading in 30 secs.
Back to top
View user's profile Send private message
Padanfain
Updater Extraordinaire


Joined: 18 Dec 2010
Posts: 141
Location: Shadar Logoth
WR Updates: 16,326,710
Padanfain WR Profile

PostPosted: Tue Jul 16, 2013 12:58 am    Post subject: Reply with quote

Now I'm getting the same error when I post a response in a thread. It takes a while to post, presumably for all the email attempts to fail then I receive the same error.
Back to top
View user's profile Send private message
metalbeast
Site Admin


Joined: 17 Nov 2010
Posts: 45
Location: United States
WR Updates: 166,239
metalbeast WR Profile

PostPosted: Tue Jul 16, 2013 7:00 am    Post subject: Reply with quote

The mail for WCR still routes through one of Rollies mail servers. I reached out to him about the issue. But in the meantime, I am changing outbound email to one of my servers. This should resolve.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
metalbeast
Site Admin


Joined: 17 Nov 2010
Posts: 45
Location: United States
WR Updates: 166,239
metalbeast WR Profile

PostPosted: Tue Jul 16, 2013 7:03 am    Post subject: Reply with quote

Testing 1.2.3
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
metalbeast
Site Admin


Joined: 17 Nov 2010
Posts: 45
Location: United States
WR Updates: 166,239
metalbeast WR Profile

PostPosted: Tue Jul 16, 2013 7:04 am    Post subject: Reply with quote

Testing 1.2.3.4
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group