WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
i keep getting an error when using mkombat

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    WarcraftRealms.com Forum Index -> Other Mods
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nurosis



Joined: 26 Dec 2007
Posts: 1

WR Updates: 0
nurosis WR Profile

PostPosted: Wed Dec 26, 2007 9:14 pm    Post subject: i keep getting an error when using mkombat Reply with quote

heres the error message


Interface\AddOns\MKombat\UT.lua:131:stack overflow

i get this when switching to MKombat sounds to UNREALT

is there something i need to do when switching sounds not to get this error
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Tue Jan 01, 2008 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

I haven't tried using the Unreal pack in a while. Matter of fact, I don't even use my MKmobat one anymore =x
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    WarcraftRealms.com Forum Index -> Other Mods All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group