WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Who list opening up...

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Hybuir
Gear Dependent Squirrel
Gear Dependent Squirrel


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 1548
Location: Austin, TX
WR Updates: 2,883,877
Hybuir WR Profile

PostPosted: Sat May 19, 2007 10:55 am    Post subject: Who list opening up... Reply with quote

lvl 1-5 or 1-10 popping up when the census completes. Very strange. All my options are indicated except for Verbose.

Bizzare. never seen that before.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
DM.
Census Taker


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Sat May 19, 2007 11:41 am    Post subject: Reply with quote

Happens sometimes, but thats only when I am doing alot of /who's when Census is running
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Tartara



Joined: 20 Dec 2005
Posts: 90
Location: Tucson, AZ
WR Updates: 844,914
Tartara WR Profile

PostPosted: Sat May 19, 2007 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Happens to me if I get a lot of lag at the end of a census. I'll be fighting something, everything freezes (you know what that's like Smile ) and when it unfreezes, I'll get a few WHO windows opening and closing very quickly, it'll tell me census is done, and I'm probably dead. Razz
_________________

and the rest
Back to top
View user's profile Send private message
Hybuir
Gear Dependent Squirrel
Gear Dependent Squirrel


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 1548
Location: Austin, TX
WR Updates: 2,883,877
Hybuir WR Profile

PostPosted: Sun May 20, 2007 9:42 pm    Post subject: Reply with quote

ugh.. .this is getting more and more annoying

it'll complete and then it'll still be doing the who for lvl 30's
i close it, then go down a lvl
again, and again, and again....... sigh.... reinstall? on the todo list.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Isaura
Census Taker


Joined: 08 Oct 2006
Posts: 40
Location: Netherlands
WR Updates: 1,334,593
Isaura WR Profile

PostPosted: Mon May 21, 2007 1:39 am    Post subject: Reply with quote

I have the same problem.
Constantly get a popup from the who window after finishing the scan.
Indeed very, very annoying.
I'm strongly thinking of stopping taking with census.
Sometimes it pops up a few times. But sometimes its more often. Its very annoying, specially during raids.
You close the window and a second later it opens again.
I thought it was a problem I had, but it seems that I'm not the only one.
Back to top
View user's profile Send private message
xpolockx
Superior Census Taker


Joined: 10 Aug 2005
Posts: 788
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,487,179
xpolockx WR Profile

PostPosted: Mon May 21, 2007 6:30 am    Post subject: Reply with quote

weird, mine hasn't popped up in months. Any ideas, Rollie?
_________________
US-Whisperwind:
Kayni, Resto Shaman
Scenario, MW Monk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5376
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Mon May 21, 2007 8:53 am    Post subject: Reply with quote

None =/

I don't have this happen at all. Hyb, what other mods do you have installed? Anything that would impact chat window/friends frame?
_________________
phpbb:phpinfo()
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Phreeze



Joined: 02 Oct 2005
Posts: 172
Location: Luxemburg (L),Europe
WR Updates: 410,136
Phreeze WR Profile

PostPosted: Mon May 21, 2007 11:51 am    Post subject: Reply with quote

i noticed this this weekend, really annoying.

i tought at first it would be a bug in my "spam sentry"-addon, which i updated recently..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5376
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Mon May 21, 2007 12:53 pm    Post subject: Reply with quote

Hrm... if Spam Sentry does any kind of /who lookups on it's own (as I've heard some do), then that could pose a problem. Can you post a link to the one you are using?
_________________
phpbb:phpinfo()
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Hybuir
Gear Dependent Squirrel
Gear Dependent Squirrel


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 1548
Location: Austin, TX
WR Updates: 2,883,877
Hybuir WR Profile

PostPosted: Mon May 21, 2007 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

yep, just downloaded SpamSentry

http://wow-en.curse-gaming.com/downloads/addons/unitframe/spamsentry-anti-goldspam/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Balgair
Araiceil


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1697
Location: UK
WR Updates: 12,813,571
Balgair WR Profile

PostPosted: Mon May 21, 2007 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm I use Spamsentry but not having any troubles with Census+... but I'm using an older version, not updated for a couple of weeks, so maybe they changed something in their code.
_________________
EU-Draenor:
-- Sagart - Tairbh - Balgair - Buinne - Eilnich - Ruire - Dubh - Laidir - Naomh - Falaich --
Back to top
View user's profile Send private message
Phreeze



Joined: 02 Oct 2005
Posts: 172
Location: Luxemburg (L),Europe
WR Updates: 410,136
Phreeze WR Profile

PostPosted: Tue May 22, 2007 2:16 am    Post subject: Reply with quote

yesterday i had no problems...hm..probably fixed ???
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5376
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Tue May 22, 2007 8:51 am    Post subject: Reply with quote

Possible you didn't get any spam messages during a census? I'm going to look at this this week while I'm verifying post patch reliability.
_________________
phpbb:phpinfo()
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
xpolockx
Superior Census Taker


Joined: 10 Aug 2005
Posts: 788
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,487,179
xpolockx WR Profile

PostPosted: Tue May 22, 2007 11:05 pm    Post subject: Reply with quote

I still haven't had this problem, but I don't have a spam addon... that seems to be the likely culprit.
_________________
US-Whisperwind:
Kayni, Resto Shaman
Scenario, MW Monk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Jhiara



Joined: 22 Nov 2006
Posts: 3
Location: Earth
WR Updates: 147,337
Jhiara WR Profile

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 6:35 am    Post subject: Mine Opens too Reply with quote

I noticed this as soon as 2.1.0 came out. Not sure what it was causing it. I am also running SpamSentry. I shut down the census, and had removed SpamSentry with the launch of SpamSentry... I do run CT, SpamSentry, oRa2 (the most recent /who user I suppose)

Having seen this post set, I'll play with the addons (enable/disable fun) and see if I can find the addon that's messing with mine Smile

Jiarmo, the Sexy Shaman
<Gnomeregan>
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
xpolockx
Superior Census Taker


Joined: 10 Aug 2005
Posts: 788
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,487,179
xpolockx WR Profile

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 6:41 am    Post subject: Reply with quote

we discovered that it might be cartographer that interferes with it... Rollie's gonna see what he can do to get them working together better.

http://www.warcraftrealms.com/forum/viewtopic.php?t=3177

On a side note, good thing spamsentry is pretty much obsolete since the patch Razz
_________________
US-Whisperwind:
Kayni, Resto Shaman
Scenario, MW Monk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Jhiara



Joined: 22 Nov 2006
Posts: 3
Location: Earth
WR Updates: 147,337
Jhiara WR Profile

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 7:12 am    Post subject: Reply with quote

I don't run cartographer...? Confused
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
DM.
Census Taker


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 8:45 am    Post subject: Reply with quote

Can you list all your addons, as well make sure you are using the latest CensusPlus version 4.1.4, helps if were all on the same version.
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Jhiara



Joined: 22 Nov 2006
Posts: 3
Location: Earth
WR Updates: 147,337
Jhiara WR Profile

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 6:34 pm    Post subject: Reply with quote

hmmm, 4.1.4.... well apparently, Im not running that like I thought... lol.

It's on my desktop (zip) but somehow never made it to my addon folder...

I'll try that and see if that fixes the problem
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group