Select Language

CensusPlus 4.1.8 and KillingFields 0.12 Released

Rollie

 
In an ongoing effort to provide the most stable and easy to use mods, I have new versions of both CensusPlus and WR_KillingFields.

http://www.warcraftrealms.com/censusmod/CensusPlus-20400-4.1.8.zip

This new version of CensusPlus primarily addresses concerns of strange crash behavior when in battlegrounds and a census is in progress. Being unable to determine the source of the crash, I have enabled code in CensusPlus that will disable census taking while in a battleground.

http://www.warcraftrealms.com/mods/WR_KillingFields-20400-0.12.zip

This new KillingFields release addresses some issues of incorrectly capturing battleground data. This one should be much more reliable in capturing all battleground info.

In addition, a new section has been added to the website, the WarcraftRealms.com Battlegrounds Top Ten.

Top Ten

This page will detail Top Battleground winners from data submitted to WarcraftRealms.com. Expect new contests featuring this content to come shortly, as well as expanded stats such as Battlegroup Horde vs. Alliance trends over time. Data is broken down into overall, monthly, and level brackets. Be the top in your bracket to submit data!
Eyeball-Dragonmaw says:
June 18,2008 at 16:7
[quote:4d9f012cd8][i:4d9f012cd8]This new version of CensusPlus primarily addresses concerns of strange crash behavior when in battlegrounds and a census is in progress. Being unable to determine the source of the crash, I have enabled code in CensusPlus that will disable census taking while in a battleground[/i:4d9f012cd8].[/quote:4d9f012cd8]

Oh so that is what has been causing me so many crashes in the BG's. I wondered why the last month or so I have been crashing alot where I used to never crash in the game.
Rollie says:
June 18,2008 at 16:15
Well, we've been able to figure out that something is happening that causes crashes. I don't think it is CensusPlus behavior specifically, but more probable that there is a bug somewhere in the UI code that is causing the crash.
Balgair says:
June 18,2008 at 16:51
Yep, something changed in 2.4 that caused the crashes, whatever it is, Censusplus unfortunately triggers it! Glad to see these new versions out, downloading now - here's hoping KillingFields now actually notices my EotS games! :)
Balgair says:
June 18,2008 at 21:0
Interface\Addons\WR_KillingFields\WR_KillingFields.lua:31: '' expected near 'end'

So says an error window every time I log in now... hope that means more to you than it does to me! ;)
Rollie says:
June 19,2008 at 1:35
ack... yes, my obfuscation apparently bugged out...
Rollie says:
June 19,2008 at 1:53
Okay, my apologies... please re-grab the WR_KillingFields download.

ALternately, you can open up your Interface\AddOns\WR_KillingFields\WR_KillingFields.lua file and delete the very last 'end' from the file. That should be all that is needed.
Eyeball-Dragonmaw says:
June 19,2008 at 13:48
Still getting an error message after re-downloading:


Interface/addons/WR_Killingfields/WR_Killingfields.lua:32:'end' expected (to close 'function' at line 31) near ''
Rollie says:
June 19,2008 at 14:46
I hate to ask, but are you sure you got the latest and unzipped it? I just pulled from the one posted and had no problems.
Balgair says:
June 19,2008 at 14:57
Yep the new one is working fine for me, no more error messages :)

One thing though: Censusplus is taking great pleasure in telling me every 1-2 seconds that it can't run while in a BG - any way I can turn the spam off? I reinstalled the new version twice to check I'd installed the new version and wasn't still using the temporary testing one but it's still persisting ;)
Eyeball-Dragonmaw says:
June 19,2008 at 15:4
oh I just figured you updated the one on the regular download page
Eyeball-Dragonmaw says:
June 19,2008 at 15:18
I figured it out. For some reason my unzipper wasnt overwriting the original and creating a new wrkillingfields1 , etc....fixed it now
Rollie says:
June 19,2008 at 16:33
Bal -

I'm not getting spam messages =/

I'll take a look tonight and see if I can see something that might be a localization issue causing it to spam for some.
Balgair says:
June 19,2008 at 16:35
Hmm I'm getting the same messages I reported getting with the test version I've been running for the past few weeks - they just never stopped after I installed the new version :?

And yes I am running the new version, it says 4.1.8 on the window ingame and I've even completely deleted the folder and reinstalled from a fresh download from this thread :)
Eyeball-Dragonmaw says:
June 20,2008 at 23:41
I am getting the same silly spam in AV about You are in a battleground a census cannot be taken every 2 secs that I cant see any other chat.
xpolockx says:
June 21,2008 at 5:33
I'm not getting any error messages... :shock:
Balgair says:
June 21,2008 at 11:21
Possibly people not getting error messages just have Census set to run far enough apart that it doesn't come on during a BG? I have it running every 10 mins which means it's guaranteed to want to start during all but the shortest games (I'm talking 5-base AB as the only exception)

Simple illustration of what I see: http://www.knockhill.plus.com/misc/spam.jpg - this fills my chat screen to the point where you can't read anything else, and have to either create a separate chat window with all BG chat etc in, or turn autocensus off.
Rollie says:
June 21,2008 at 15:20
I'm goign to try to find time to look at this today, but I leave for vacation in the morning and will be gone for 8 days =x

I really am not sure why it is happening to you.

Does it happen in rapid succession? Right after you enter a BG? Happen every few seconds? Any info you can provide might help me track down the difference.
Balgair says:
June 21,2008 at 15:37
It happens when Census tries to run normally as per the autocensus timer I have set (10 minutes). If the census is already running when I enter the BG, it stops, then 10 minutes later it tries to run, can't and the spam begins. If Census isn't running when I enter the BG, the spam starts as soon as the 10 minutes from my previous census is up.

Basically it looks as though when Census finds it can't run it just keeps trying over and over and over again, until I leave the BG and it is allowed to run again. Turning autocensus off is the only way I've found to make it shut up.

It's been doing this ever since I installed the test version, not sure why it isn't happening to others! Perhaps because I don't use the default autocensus time, although it shouldn't change anything.
Rollie says:
June 21,2008 at 17:58
Ah, you know, that might be it. Since I'm at the default 30 minutes, mine may have never tried to run again once I enter a BG.

I'll really try to look at it tonight.
Eyeball-Dragonmaw says:
June 21,2008 at 21:16
[quote:4ff9af9714="Balgair"]It happens when Census tries to run normally as per the autocensus timer I have set (10 minutes). If the census is already running when I enter the BG, it stops, then 10 minutes later it tries to run, can't and the spam begins. If Census isn't running when I enter the BG, the spam starts as soon as the 10 minutes from my previous census is up.

Basically it looks as though when Census finds it can't run it just keeps trying over and over and over again, until I leave the BG and it is allowed to run again. Turning autocensus off is the only way I've found to make it shut up.

It's been doing this ever since I installed the test version, not sure why it isn't happening to others! Perhaps because I don't use the default autocensus time, although it shouldn't change anything.[/quote:4ff9af9714]

Ok. I am in the same boat as Balgair. I choose to set my timer to 1 minute to catch anyone who may log on and log off immediately. So once I am in the BG it goes nuts.
Rollie says:
June 21,2008 at 22:42
I am not going to get to fix this tonight. Can you guys just set your timers to normal? ANd if anyone happens to post, let them know the same?
xpolockx says:
June 22,2008 at 7:25
ah, that explains it... I always manually run my censuses instead of autorunning them, haha. I'm not really sure why; I guess I just never messed around with the autocensus ;)
Eyeball-Dragonmaw says:
June 22,2008 at 9:3
[quote:2dba621e90="xpolockx"]ah, that explains it... I always manually run my censuses instead of autorunning them, haha. I'm not really sure why; I guess I just never messed around with the autocensus ;)[/quote:2dba621e90]

The autocensus is nice. You never have to think about it. Just play, and when you exit the game upload the data.
xpolockx says:
June 22,2008 at 21:50
[quote:e37efaa3bb="Eyeball-Dragonmaw"][quote:e37efaa3bb="xpolockx"]ah, that explains it... I always manually run my censuses instead of autorunning them, haha. I'm not really sure why; I guess I just never messed around with the autocensus ;)[/quote:e37efaa3bb]

The autocensus is nice. You never have to think about it. Just play, and when you exit the game upload the data.[/quote:e37efaa3bb]

Yeah, but I can't of like the control... it's why I always have verbose on ;)
xpolockx says:
June 22,2008 at 21:51
oh and can't = kind... not sure why I typed that :O
Rollie says:
July 2,2008 at 16:42
Well, I'm back =)

I'll try to work on this in the next day or so.
xpolockx says:
July 2,2008 at 18:22
Welcome back man :D
Eyeball-Dragonmaw says:
July 11,2008 at 19:2
[quote:b42005968b="Rollie"]Well, I'm back =)

I'll try to work on this in the next day or so.[/quote:b42005968b]

Any luck fixing it? I shut my auto-census off, and now I keep forgetting to do it some nights.
Rollie says:
July 11,2008 at 22:24
er.. you know... I totally forgot to look into this =x
nellie says:
July 19,2008 at 10:30
Guild panel still pops up during scan a few times. It's a shame because it forces me to disable the addon most of the time.

xpolockx says:
July 20,2008 at 2:37
yeah, I'm still doing the whole "just don't leave it on the guild tab and it works fine" workaround myself ;)

Leave a Reply

You must be Logged In in order to post comments.


 
Advertise Here!