Select Language

3.6.0 Release for Patch 2.0

Rollie

 
CensusPlus is ready for the new patch! Get the latest version here!

All submissions from here on must be version 3.6.0!


http://www.warcraftrealms.com/censusmod/CensusPlus-20000-3.6.0.zip

Please let me know if anyone comes across any problems with this new version!
DM. says:
December 6,2006 at 0:57
Whats changed from the 4.0b version that the Cosmos Alpha distribution had and this one?
Skyfire says:
December 6,2006 at 2:49
The #s.

Duh.
Rollie says:
December 6,2006 at 9:31
That version will work, but it includes code for TBC. I have updated the cosmos distro version as well so the current one (3.6.0) should push to you next time Cosmos does an update.
Luccia_Eldre says:
December 6,2006 at 9:32
I got an on-load error when trying out the new version.

Interface\AddOns\CensusPlus\CensusPlus.lua:3333: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string)
Rollie says:
December 6,2006 at 10:6
Hrm... that's odd...

I'll do some testing when I get home tonight.
rpotor says:
December 6,2006 at 11:50
[quote:a5e41ac63e="Luccia_Eldre"]I got an on-load error when trying out the new version.

Interface\AddOns\CensusPlus\CensusPlus.lua:3333: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string)[/quote:a5e41ac63e]

Echo that, I got the same error, too.
Halaster says:
December 6,2006 at 12:51
After the first time I ran it, Blizzard's UI wants me to disable it. I'll post the message next time it comes up, but it doesn't like something the census mod does.
DM. says:
December 6,2006 at 13:15
I had an error as well the first time I entered WoW and I had 4.0b installed. It was related to the Profile.lua file, which resulted in all my census data being deleted...... :shock:


But otherwise Cosmos Alpha distro finally updated it to 3.6 :)
Rollie says:
December 6,2006 at 13:43
Can you email me your data file so I can hopefully repro this error?

rollie@warcraftrealms.com
DM. says:
December 6,2006 at 14:38
The Censusplus.lua file got completely written over so its just a small file now compared to what it was before the patch. And also the error doesn't come up any more. It was just that one time.
BWDemor says:
December 6,2006 at 15:58
I downloaded Census from the site
Run Census for a couple of hours
Used UniUploader to upload the file
It showed up without an error
All running it on Vista

2006-12-06 15:53:15 UNPROCESSED


BW
xpolockx says:
December 6,2006 at 18:5
Yeah, mine worked fine after the very first time... I guess like DM said, it was rewriting over the saved variables, since my DB got wiped too. Since then it's worked fine. Now WTB CTbarmod & CTbottombar updates >_<
Wredwin says:
December 6,2006 at 18:24
[quote:4923213076="Luccia_Eldre"]I got an on-load error when trying out the new version.

Interface\AddOns\CensusPlus\CensusPlus.lua:3333: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string)[/quote:4923213076]

Same error here.
BWDemor says:
December 6,2006 at 18:30
Just add, that my file was still the same one from before the patch. Cleaned out the Interface foler to Census only at the moment, cleaned out the Saved folder of everything BUT Census and the file still uploaded.

Now if there is a problem in the processing of the file we won't know until it gets to it.

BW
semidar says:
December 7,2006 at 16:2
Interface\AddOns\CensusPlus\CensusPlus.lua:3333: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string)

same error but it didn't mess w/ my database. I get the error everytime I login.

I'm thinking that it might have something to do w/ the special characters in my guildname? ? (alt-0223), which in the census.lua file shows up as ??.
Rollie says:
December 7,2006 at 16:54
can you send me your datafile? rollie@warcraftrealms.com
Luccia_Eldre says:
December 7,2006 at 17:22
If you're still looking for a data file, it didn't wipe mine Rollie, and I still get the error, I'll send it over if you want.
Rollie says:
December 7,2006 at 18:7
Please do, I haven't been able to repro it and nobody else has sent one yet =)
Luccia_Eldre says:
December 7,2006 at 20:53
Alright, sent, hope it helps you determine the problem.
Rollie says:
December 8,2006 at 0:8
Thank you for the file, I think I got it.

You can do one of 2 things. Either just do a PRUNE or grab the latest again. Either of those things should fix the problem!

Let me know if not!
bombcar says:
December 8,2006 at 0:19
I'm still getting the same error on load.

I'm using Cosmos Alpha and haven't pruned/deleted my .lua file. Should I?
semidar says:
December 8,2006 at 0:48
I downloaded the new file and didn't get the error this time. thx.
Rollie says:
December 8,2006 at 1:34
If you do a PURGE, it should take care of it.
scrytch says:
December 14,2006 at 0:19
I thought uploaded data files got processed every 24 hours? I have two files up now with "UNPROCESSED" next to them - and my guild data is getting extremely out of date.

I really want to use the benefits this site gives, but if the data doesn't get processed quickly then it's next to useless.

Thanks,
Shane.
xpolockx says:
December 14,2006 at 1:42
[quote:8cccc4ffe6="scrytch"]I thought uploaded data files got processed every 24 hours? I have two files up now with "UNPROCESSED" next to them - and my guild data is getting extremely out of date.

I really want to use the benefits this site gives, but if the data doesn't get processed quickly then it's next to useless.

Thanks,
Shane.[/quote:8cccc4ffe6]

Everything is a bit behind right now as Rollie is working on upgrading the database and such, so be patient, young grasshopper. Unfortunately, time is the choke point of all good things...
Leliel says:
December 15,2006 at 11:9
Hi,

Addons CensusPlus works perfectly, but all data i upload stay unprocessed :/

2006-12-15 11:06:33 UNPROCESSED
2006-12-09 17:18:15 UNPROCESSED
2006-12-08 17:10:25 UNPROCESSED
2006-12-07 20:40:58 UNPROCESSED
2006-12-06 21:27:21 UNPROCESSED
2006-12-06 18:06:00 UNPROCESSED
2006-12-06 16:15:59 UNPROCESSED

if you need my censusplus.lua, ask me, but i have no error in game or when i upload.
Rollie says:
December 15,2006 at 11:32
The update process is a bit behind right now. I am doing all I can to get things back on track and have brought a database expert on board to try to help address this problem.

Leave a Reply

You must be Logged In in order to post comments.


 
Advertise Here!