Select Language

Some optimizations and new selections

Rollie

 
On the main Census display, there are now additional selections for All US and All EURO servers. I also made some optimizations that have hopefully greatly reduced the load time of this page as it was beginning to take much longer than I liked!

Also, just a note, that the EURO servers are prefixed with EU- before the servername in order to differentiate between US and EU servers.
Anonymous says:
February 21,2005 at 14:22
The US servers need to be prefixed also or it messes up the alphabetization. Also, seperating them into different tables on the realm selection might be a good idea... with NAME tags so that they can be jumped to from the top of the page.
Anonymous says:
February 21,2005 at 18:8
The quick sort function dont work on euro stats.
When you want to sort by server population you load us stats :oops: :oops: :oops:
Rollie says:
February 21,2005 at 18:14
Yeah, shame on me =) Fixed that!
Anonymous says:
February 22,2005 at 9:30
Hi all,
is it only me, or types for EU servers are wrong ? I mean, almost all of them are PvE, where I'm sure that I play on PvP :) (EU.Deathwing).

Besides, when I'm in a realm panel (seeing stats for chosen realm, eg http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=229 ) I cannot choose options from the first row of the main menu (eg Submit Data). I use Mozilla Firefox, under IE everythong is OK. I guess something is wrong with layers in www layout :)


Regards,
Rup
Rollie says:
February 22,2005 at 10:29
[quote:e7ee1bf5bd="Rupilius"]Hi all,
is it only me, or types for EU servers are wrong ? I mean, almost all of them are PvE, where I'm sure that I play on PvP :) (EU.Deathwing).
[/quote:e7ee1bf5bd]

I have put out a request for folks to let me know what the correct types for EU servers are as I have not found somewhere where this is listed.

[quote:e7ee1bf5bd="Rupilius"]
Besides, when I'm in a realm panel (seeing stats for chosen realm, eg http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=229 ) I cannot choose options from the first row of the main menu (eg Submit Data). I use Mozilla Firefox, under IE everythong is OK. I guess something is wrong with layers in www layout :)
[/quote:e7ee1bf5bd]

I'll look into this a bit more and see if I can find what is causing it.

Leave a Reply

You must be Logged In in order to post comments.


 
Advertise Here!